Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Son Depremler Izmir : Izmir De Deprem 24 Nisan 2021 Aydin Da Deprem Son Depremler Nerede Oldu - Yaşanan son depremege denizi'nde i̇zmir'in karaburun ilçesinde sabaha karşı 4,2 büyüklüğünde meydana geldi.

Son Depremler Izmir : Izmir De Deprem 24 Nisan 2021 Aydin Da Deprem Son Depremler Nerede Oldu - Yaşanan son depremege denizi'nde i̇zmir'in karaburun ilçesinde sabaha karşı 4,2 büyüklüğünde meydana geldi.. Son dakika haberine göre i̇zmir'de peş peşe depremler meydana geldi. İzmir'in karaburun açıklarında deprem oldu. Yaşanan son depremege denizi'nde i̇zmir'in karaburun ilçesinde sabaha karşı 4,2 büyüklüğünde meydana geldi. Son dakika gelen deprem haberlerine göre; Aynı bölgede aynı büyüklükte 17.43'te bir deprem daha olmuştu.

Afad'ın verilerine göre, i̇zmir'in karaburun ilçesi açıklarında deprem oldu. Afad tarafından yapılan açıklamaya göre karaburun'dan 3,5 ve 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem i̇zmir ve aydın gibi illerde de hissedilirken yerin 16. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinden yapılan bilgilendirmeye göre, ege denizi'ndeki sarsıntı, saat 04.20'de ve 23,10 kilometre derinlikte gerçekleşti. İzmir'in karaburun açıklarında deprem oldu.

Izmir De Deprem Mi Oldu Izmir Son Dakika Depremler Son Dakika 11 Temmuz Afad Ve Kandilli Deprem Listesi Haberler
Izmir De Deprem Mi Oldu Izmir Son Dakika Depremler Son Dakika 11 Temmuz Afad Ve Kandilli Deprem Listesi Haberler from foto.haberler.com
Ege denizi'nde i̇zmir'in karaburun ilçesi açıklarında saat 17.43'te 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İzmir deprem son dakika haberleri, güncel son dakika gelişmeleri ve bugün yer alan son durum bilgileri için tıklayın! Türkei urlaub jetzt noch günstiger bei fti. Yaşanan son depremege denizi'nde i̇zmir'in karaburun ilçesinde sabaha karşı 4,2 büyüklüğünde meydana geldi. İzmir karaburun açıklarında 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İzmir'de 6.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. En son deprem nerede oldu? Bu depremden 4 dakika sonra da 4.2 büyüklüğünde, 14.

Afad'ın geçtiği son dakika verisine göre saat 13.02'de ege denizi'nde i̇zmir'in karaburun ilçesi açıklarında 4,2.

Giriş:27 temmuz 2021 13:16 güncelleme:27 temmuz 2021. Depremin 16 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi. Afad'dan yapılan açıklamada ege denizi'nde i̇zmir'in seferihisar ilçesinde saat 14.51'de 6,6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandi̇lli̇ son depremler li̇stesi̇ kandilli rasathanesi'ne göre 27 temmuz salı bugün saat 13:02 sularında ege denizi'nde 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Aynı bölgede aynı büyüklükte 17.43'te bir deprem daha olmuştu. Ege denizi'nde i̇zmir'in karaburun ilçesi açıklarında saat 13.02'de 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad'ın geçtiği son dakika verisine göre saat 13.02'de ege denizi'nde i̇zmir'in karaburun ilçesi açıklarında 4,2. Son dakika haberine göre i̇zmir'de peş peşe depremler meydana geldi. Google haberlere abone ol 22 temmuz 2021 09:44 son güncelleme: İzmir'in karaburun ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Afad tarafından yapılan açıklamaya göre karaburun'dan 3,5 ve 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İzmir'in karaburun açıklarında deprem oldu.

Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Kandi̇lli̇ son depremler li̇stesi̇ kandilli rasathanesi'ne göre 27 temmuz salı bugün saat 13:02 sularında ege denizi'nde 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bu listede sadece büyüklüğü 2'den fazla olan güncel depremler listelenmektedir. Afad'ın geçtiği son dakika verisine göre saat 13.02'de ege denizi'nde i̇zmir'in karaburun ilçesi açıklarında 4,2. Kandilli rasathanesi'nde yer alan bilgiye göre kuşadası körfezi'nde 4,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

B Rmotyr8vqkdm
B Rmotyr8vqkdm from yeniistiklal.com
Haber merkezi 27 temmuz 2021, 13:10 son güncelleme: İzmir deprem son dakika haberleri, güncel son dakika gelişmeleri ve bugün yer alan son durum bilgileri için tıklayın! İzmir karaburun açıklarında 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İzmir'de peş peşe korkutan depremler.i̇zmir akşam saatlerinde art arda depremlerle sarsıldı. Son dakika haberine göre, i̇zmir'in menderes ilçesinde saat 14.14'te 4,3 ve 14.18'de de 4.2 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. İzmir karaburun açıklarında 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yaşanan son depremege denizi'nde i̇zmir'in karaburun ilçesinde sabaha karşı 4,2 büyüklüğünde meydana geldi. İzmir'de 6.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

İzmir, ege denizi ve çevresindeki güncel deprem verileri.

İzmir'de peş peşe depremler yaşanıyor. İzmir'de 6.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İzmir'in karaburun ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Afad tarafından yapılan açıklamaya göre karaburun'dan 3,5 ve 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Haber merkezi 27 temmuz 2021, 13:10 son güncelleme: Sabah 08.20 sıralarında ege denizinde 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Türkiye güne i̇zmir'deki korkutan depremler ile 'merhaba' dedi. İzmir, ege denizi ve çevresindeki güncel deprem verileri. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad), merkez üssü i̇zmir karaburun ilçesinde richter ölçeğine göre 3.5 büyüklüğünde depremin meydana geldiğini duyurdu. Türkiye'de son 24 saatte meydana gelen son depremler listesini buradan ulaşabilirsiniz. Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Yaşanan son depremege denizi'nde i̇zmir'in karaburun ilçesinde sabaha karşı 4,2 büyüklüğünde meydana geldi. İzmir'de peş peşe korkutan depremler.i̇zmir akşam saatlerinde art arda depremlerle sarsıldı.

İzmir'in seferihisar açıklarında olan 6,6'lık depremin ardından i̇zmir'in bayraklı ve bornova ilçelerinde yıkımın. Afad'ın geçtiği son dakika verisine göre saat 13.02'de ege denizi'nde i̇zmir'in karaburun ilçesi açıklarında 4,2. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad), merkez üssü i̇zmir karaburun ilçesinde richter ölçeğine göre 3.5 büyüklüğünde depremin meydana geldiğini duyurdu. Aynı bölgede aynı büyüklükte 17.43'te bir deprem daha olmuştu. Afad, depremin büyüklüğünü 4.2 olarak açıkladı.

Son Dakika Izmir Aciklarinda 3 9 Buyuklugunde Deprem Son Depremler Ntv
Son Dakika Izmir Aciklarinda 3 9 Buyuklugunde Deprem Son Depremler Ntv from cdn1.ntv.com.tr
İzmir'de son dakika 6,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ege denizi'nde i̇zmir karaburun açıklarında saat 13.02'de 4,2 büyüklüğünde deprem oldu. İzmir karaburun açıklarında 4,2 büyüklüğünde deprem | son depremler ege denizi'nde i̇zmir'in karaburun ilçesi açıklarında saat 13.02'de 4,2 büyüklüğünde bir deprem. Türkiye güne i̇zmir'deki korkutan depremler ile 'merhaba' dedi. İzmir deprem son dakika ile ilgili tüm, video, fotoğraf. İzmir'de peş peşe korkutan depremler.i̇zmir akşam saatlerinde art arda depremlerle sarsıldı. Ege denizi'nde i̇zmir'in karaburun ilçesi açıklarında saat 17.43'te 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İzmir deprem son dakika haberleri, güncel son dakika gelişmeleri ve bugün yer alan son durum bilgileri için tıklayın!

İzmir'de peş peşe depremler yaşanıyor.

Haber merkezi 27 temmuz 2021, 13:10 son güncelleme: Kandilli, depremlerin büyüklüğünü 4.0 ve 4.1 olarak açıklarken afad ise 4.3 ve 4.2 olarak duyurdu. Son dakika gelen deprem haberlerine göre; Ege denizi'nde i̇zmir karaburun açıklarında saat 13.02'de 4,2 büyüklüğünde deprem oldu. Ege denizi'nde i̇zmir'in karaburun ilçesi açıklarında saat 17.43'te 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad'ın geçtiği son dakika verisine göre saat 13.02'de ege denizi'nde i̇zmir'in karaburun ilçesi açıklarında 4,2. Saat 17:36'da meydana gelen 3.9 büyüklüğündeki depremin yerin 7.02 kilometre derinliğinde gerçekleştiği açıklandı. Türkei urlaub jetzt noch günstiger bei fti. İzmir'de son dakika 6,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yaşanan son depremege denizi'nde i̇zmir'in karaburun ilçesinde sabaha karşı 4,2 büyüklüğünde meydana geldi. Kandi̇lli̇ son depremler li̇stesi̇ kandilli rasathanesi'ne göre 27 temmuz salı bugün saat 13:02 sularında ege denizi'nde 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Aynı bölgede aynı büyüklükte 17.43'te bir deprem daha olmuştu. Kandilli rasathanesi'nde yer alan bilgiye göre kuşadası körfezi'nde 4,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

İzmir'de 66 büyüklüğünde deprem meydana geldi son depremler. İzmir'in karaburun açıklarında deprem oldu.